11 Ağustos 2015 Salı

Erkeklerin Kadında Sevdiği İç Çamaşırları

     İç giyimin rengi ve modeli her zaman erkeklerin dikkatini çekmiştir bu yüzden sağlıklı ve mutlu bir cinsel yaşam için kuşkusuz çok önemli anlama sahip olur. Sağlıklı cinsel yaşam ise ilişkilerin daha uzun ömürlü ve kalıcı olmasına yol açıyor. Erkek sokakta gördüğü bayanda bile önce üzerindeki kıyafetleri inceliyor bu yüzden  seksi iç çamaşırların etkisi erkekler için dayanılmaz bir hal alıyor. sizde sağlıklı ve uzun ömürlü bir ilişki istiyorsanız iç çamaşırı seçimine özen göstermelisiniz.

Peki erkekler hangi renkte iç çamaşırları tercih ediyor?

Kırmızı: Erkeklerin bir çoğu kırmızı renkli çamaşırları tercih ediyor. Kırmızı cazibenin rengidir bu renk iç giyim tercih eden bayanlar erkekler tarafından tutkulu ve ateşli olduğu düşünülür. erkekler için kırmızı enerjinin ve cinselliğin rengi olarak kabul edilir.



Siyah: Siyah renkli iç çamaşırları romantizm, erotizm ve cinsellikle bağdaştırılır. Erkekler siyah renk iç çamaşırı tercih eden bayanların büyük bir cinsel yeteneğe sahip olduklarını düşünürler.



Beyaz: Beyaz renkli iç çamaşırlar temizlik, masumiyet ve zarifliğin sembolüdür. diğer renkler kadar erkeklere çekici gelmeyebilir beyaz tercih edecekseniz kusursuz kar beyazı tonundaki çamışırları tercih etmelisiniz.  Bronzlaşmış bir tende beyaz seksi görünebilir



Renkli: Turuncu, kahverengi ve mavi tonlarındaki iç çamaşırları erkeklere çokta çekici gelmiyor tabiki bu renkleri sevenler hariç genel olarak erkekler bu tonlarda iç çamaşırı tercih eden bayanların utangaç ve iletişime açık değil olarak düşünüyor.



Kumaş seçimi
Erkekler daha çok saten, dantel ve ipekten tasarlanmış iç çamaşırlarını tercih ediyor çünkü bu kumaşlar çamaşırın rengini vurgulama yeteneğine sahip. Pamuktan yapılmış modeller ise erkekler için sıkıcı ev giyiminden ibaret.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder