13 Haziran 2015 Cumartesi

Burçlara Göre Seksi İç Çamaşırı Seçimi

     Burca göre iç çamasırı seçilirmi demeyin! burçlar; kişiliğimizi etkilediği gibi çamaşır tercihlerimizide etkiliyor. Evet artık karşımızdaki insanın burcunu öğrendiken sonra ne tarz iç çamşırları tercih ettiğinide tahmin edebilcez. Buyrun rehberimizi inceliyelim


Koç Burcu
     Koç insanı yerinde duramayan, canlı, hareketli, aktif ve  renklidirler. bu yüzden enerjilerini sağlayacak parlak ve canlı kırmızıları tercih ederler.



Boğa Burcu
     Boğa burcu için pembe vazgeçilmezdir. eğlenmeyi ve para harcamayı seven boğalar için iç giyim seçimide çok önemlidir. Pembeden sonra mavi ve lila renklerde tercihleridir.


İkizler Burcu
     Tercihleri rahat çamaşırlardan yanadır açık mavi tonlar ve pembe sevdiği renklerdir. İkizler burcu her konuda olduğu gibi burdada çok değişken kararlar verebilmektedir.


Yengeç Burcu
     Duygusal ve gösterişi sevmeyen yengeçlerin seçimleri sade ve açık renklerdir. ekru, pudra  tonlarda saten gecelikler yengeçlerin vazgeçilmezidir.

Aslan Burcu
     Aslan burcunun özelliklerinden olan gösteriş iç giyimde kendini leopar ve satende gostermektedır. Seçimleri daha çok karışık renkler içermekte olup leoparın dişiliğini vucudunda sergilemeye bayılırlar.


Başak Burcu
     Tam anlamıyla titizlik abidesi olan başaklar tercihleri renklerden çok hijyen konusu önemli olduğundan; pamuksu nefes alabilen kumaşları tercih eder.


Terazi Burcu
     Şeker kız edalarıyla dolaşmak tam onlara gore olduğundan; kıyafetleriyle uyumlu çamaşırlar onlara goredir.Pembenin tonlarıyla butunleşmiş pijamlar, geceliklerle tam bir kombin yaratarak kendilerini iyi hissederler.


Akrep Burcu
     Seksilik tam da akrep kadınlarını ifade ederken; kırmızının cazibesini de kullanarak jartiyer takımları, korseler, büstiyerler onlar için vazgeçilmez olan iç giyimlerdir.


Yay Burcu
     Doğa aşığı olan yaylar mavi ve yeşilin her tonunu giyimlerinde yansıtmak istediklerinden iç çamaşırları da çiçekli doğa esintileri bulunan giyimlerdir.


Oğlak Burcu
     Asilliğin simgesi olan oğlaklarsa gayet zarif fakat gösterişten uzak giyimler tercih ederken kullanmış olduğu renkler; kahve tonlarıdır.


Kova Burcu
     Farklı olmayı seven kovalar asimetrik ve karışık renklerden oluşmuş kombinlerı içlerine yansıtmaya bayılırlar. Özellikle tercihleri arasında fantazi kostümler yer almaktadır.


Balık Burcu
     Süslü kadınlar diyebıleceğimiz balıkların tercihleri ise daha çok şıklıktan öte işlemeli, renklı, ışıltılı olan iç giyimlerdir. Saten ve ipek de işin içine girdiğinde onları çok huzurlu gorebilirsiniz.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder